ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Το Diamond Suites απευθύνεται σε απαιτητικούς πελάτες που αναζητούν κάτι τελείως διαφορετικό για την διαμονή τους. Υπέροχο στυλ, μοναδικό design , ξεχωριστές σουίτες που μοιάζουν με αληθινά διαμάντια. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τρία διαφορετικά είδη «διαμαντιών» ανάλογα με τις απαιτήσεις και τα γούστα σας.

Η τοποθεσία του βρίσκεται στα Λαδάδικα Θεσσαλονίκης, μία παραδοσιακή περιοχή με γραφικά στενά και ένα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία της πόλης καθώς συγκεντρώνει πλήθος από εστιατόρια, μπαρ και ταβέρνες. Ακόμη, το Diamond Suites πλαισιώνεται από τους πιο εμπορικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, Τσιμισκή και Μητροπόλεως.

επιλεξτε σουιτα

PEARL SUITE

Η λάμψη της πέρλας ή αλλιώς μαργαριτάρι, αντικατοπτρίζεται με τον καλύτερο τρόπο στις Pearl Suites. Χαλαρωτικά χρώματα προσεγμένη διαρρύθμιση.

EMERALD SUITES

H Emerald Suite δεν έχουν τίποτα να ζηλέψει από τη λάμψη του σμαραγδιού. Διακοσμημένη με ιδιαίτερο στυλ, είναι ιδανική για να προσφέρει χαλάρωση με όλες τις απαραίτητες ανέσεις.

EMERALD SKY VIEW SUITES

H Emerald Suite δεν έχουν τίποτα να ζηλέψει από τη λάμψη του σμαραγδιού. Διακοσμημένη με ιδιαίτερο στυλ και θέα στον ουρανό, είναι ιδανική για να προσφέρει χαλάρωση με όλες τις απαραίτητες ανέσεις.

PRINCESS SUITE

H μοναδική Princess Suite σας υποδέχεται σε μία ευρύχωρη και μοναδικά διακοσμημένη σουίτα για μία ονειρεμένη και πριγκιπική διαμονή.